Open Jule Studio Århusgade 129 G - 24.-25. november kl 11-17

I studiet er vi en god blanding af fotografer og designere, og vi sælger ud fra egen produktion af lækre sager til gode julepriser:
- Flotte unikke billeder fra det gamle mørkekammer.
- Ny limited fotokunst m/u rammer og i mange størrelser.
- Unikke grafiske værker med foldede insekter og planter.
- Flot og anderledes julepynt.
- Grafiske plakater og kort.
- Skønne trøjer og tørklæder fra Note Anecdote
- Lækre julelopper.
- ...og meget meget mere...

I samme weekend er der bæredygtigt design pop-up marked i hele Århusgade kvarteret - så der er masser at komme efter.

Vi vil også servere lidt at varme sig på. Tag endelig familien under armen og vi glæder os til at se jer! 

Mathilde Schmidt: https://www.mathildeschmidt.dk/prints
Charlotte Søborg Ohlsen: http://www.littlelot.dk/
Louise Schmidt Trærup: http://refleksdesign.dk/
Robin Skjoldborg: https://www.robinskjoldborg.dk/
https://www.noteanecdote.com/product/Julepynt hos Guldsmed Kasia Gasparski
Igen i år er jeg inviteret til at lave julepynt sammen med en række dygtige designere, kunsthåndværkere og formgivere  - altsammen udstilles og sælges i Kasias meget dejlige butik i Kompagnistræde 25. Lørdag d. 10 fra 12 - 16 er den åbent hus hvor du kan møde de forskellige deltagere inkl mig. Vel mødt! Jeg har i år foldet sommerfugle og kræmmerhuse. Sommerfuglene kan du også købe her på siden.

 

Bæredeygtigt Designmarked i Århusgadekvarteret
Weekenden d. 15. - 16. september afholdes Bæredygtigt Designmarked i århusgade, hvor jeg deltager sammen med Louise S. Trærup i vores samarbejde Graphic Fold. Udover vores fælles værker, med mine insekter og planter på Louises grafiske tryk . indrammet i smukke bæredygtige bambuskasser, har jeg foldet en hel masse insekter til at hænge på væggen - alt i gammelt bogbinder- og overskudspapir. Vel mødt!

 

Fold a Bug
Weekenden d. 21. - 22. september afholdes CPH BUG FEST på Onkel Dannys Plads på Vesterbro, en festival der hylder insekterne som den bæredygtige ingrediens i fremtidens mad. Udover en hel masse spændende arrangementer, holder jeg en workshop Fold a Bug, hvor skolebørn og besøgende kan komme forbi og folde tre forskellige papirinsekter som jeg har designet til lejligheden. 

Jern og Papir - gruppeudstilling i Hedehuset - Kunstforeningen Humlen, 7.april - 3.maj
En værksamling der både tager udgangspunkt i de gamle stilleben-billeder af blomster og insekter men også opslagsværker af planter med insekter. Alt er er foldet i papir - i ét stykke, og rundt omkring sidder der store insekter på væggene. Priserne varierer fra 5000 kr for de store indrammede billeder, der måler 50x50 cm, til 250 kr pr stk for de "fritflyvende" insekter. Montren med de sukkerglade myrer er skabt til udstillingen.

Charlotte Søeborg Ohlsen, LIttlelot designstudio Paperartist. paperart, udstilling, hedehusene Charlotte Søeborg Ohlsen, LIttlelot designstudio, Paperartist. paperart, udstilling, hedehusene
Charlotte Søeborg Ohlsen, LIttlelot designstudio Paperartist. paperart, udstilling, hedehusene Charlotte Søeborg Ohlsen, LIttlelot designstudio, Paperartist. paperart, udstilling, hedehusene

Graphic Fold alias Charlotte Søeborg Ohlsen og Louise Schmidt Trærup udstillede fælles værker i slowfoodrestauranten Det Simrer, d. 2.2. 2018. 

Billederne kan købes  - bare send en mail, så sender jeg en oversigt. Priserne er 1100 for de kvadratiske og 1300 for de rektangulære.

Charlotte Søeborg Ohlsen, Louise S. Træup, Graphic Fold Charlotte Søeborg Ohlsen, Louise S. Træup, Graphic Fold
Littlelot designstudio, charlotte Søeborg Ohlsen, Graphic Fold

Elle 30/11 skriver om os:  Papirpoesi. Duoen Louise Schmidt Trærup og Charlotte Søeborg Ohlsen der begge er grafiske designere er gået sammen om en jule pop-up shop Graphic Fold, hvor du kan købe deres skønne sager af papir - foldede, ufoldede hele, klippede, fra julekort og plakater til fine insekter og engle.

Charlotte Søeborg Ohlsen, littlelot, grafisk designer, papirklip Charlotte Søeborg Ohlsen, littlelot, grafisk designer, papirklip

Fine klippede planter og engle til julebord 2018, kontakt mig for salg

Forbereder udstilling af papirinsekter i Det Simrer - slowfood spisehus på Østerbro I December

Julepynt med papirklip og insekter til udstilling hos KASIA GASPARSKI Kompanistræde 25 i København d. 1.11 2017 - 24.12 2017

Udstilling i Pavillon no. 11, Kronprinsessegade, København fra d. 24.6 - 7.7 2017

Charlotte S√łeborg Ohlsen, udstilling af papirinsekter